TOO SWEET TO HANDLE

4 August 2017

A bucket of chocolate

Rezeki Jumaat. Perempuan mana yang tak suka bila dapat a bucket of chocolate. Tell me? Dah la angin aku dua tiga hari ni tak berapa nak cantik. Pantang silap je (with everyone also my cats) berkurung dalam bilik lah aku hihi. Mungkin dan berharap dengan coklat ni boleh lembutkan dan cairkan balik hati aku yang ntah pape ni. Perempuan dan emosi itu perkara biasa lah kan. Oh emosi, get well soon babe. 

Kepada si pemberi, terima kasih. Walaupun bagi aku suatu kerja yang sangat sia-sia yang telah dilakukan, yelahh datang dari jauh semata nak bagi ni, tapi okey lah aku hargai sekecil kecil perkara tu. So sweet to handle. Much !

You make my day and create these butterflies in my stomach. Hahahahaha sangatlah. Goodnight ❤

P/s: post by phone and just a random babbling tonight.

4 comments

  1. Hehehe...bestnya dapat coklat banyak banyak...=)

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat banyak coklat!! Kisses <3

    ReplyDelete

© MEANT TO BE. Design by FCD.