GIVEAWAY: HAPPY BIRTHDAY AIREEN! BY ELSAALICIOUS & SPONSORS

by - 21:12

Giveaway datang lagi dan harini merupakan birthday sis Aireen atau nama komersialnya Elsa. Cepat shout out "HAPPY BIRTHDAY ELSA!"🍰🎈 Sempena sweet twenty-one Elsa, beliau ada anjurkan giveaway dan mencari 45 pemenang. Banyak hadiah menarik yang terhidang. Mana tahu rezeki "baby mac" nanti berpihak pada aku hehehe. Jom join sama.

GIVEAWAY: HAPPY BIRTHDAY AIREEN! BY ELSAALICIOUS & SPONSORS
KLIK BANNER UNTUK JOIN

SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI!

Nature Republic Essence x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan x 2 pemenang

5. Junzie
Topup RM 30 x 2 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

8. Syaz
Topup RM 5 x 2 pemenang

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) x 3 pemenang

Topup RM 10 x 2 pemenang

11. Farrah
Topup RM 5 x 2 pemenang

Bantal Burung Hantu x 1 pemenang
Topup RM 5 x 1 pemenang

Topup RM 5 x 2 pemenang
Bloglist selama 2 bulan x 5 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Tunai RM 10 x 2 pemenang

Dreamcatchers x 2 pemenang

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA x 1 PEMENANG

Jika penyertaan kurang daripada bilangan seperti yang dicari, kemungkinan seorang pemenang boleh menang banyak hadiah. Siapa tahu kan hehe. AYUH PAKAT RAMAI RAMAI UNTUK JOIN! KLIK BANNER

You May Also Like

11 comments

  1. terima kasih join. elsa dah update nama dalam list. goodluck!

    alhamdulillah terima kasih wish kita hehe :*

    ReplyDelete
  2. Good luck Ira. Nanti kak Ana nak join jugak lah 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ana pun sama jugak tau, goodluck ! Hehe terima kasih 😘

      Delete
  3. good luck..singgah dari GA yang sama http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yang sama... goodluck :D

    https://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html?showComment=1486651484132#c3635106518207582906

    ReplyDelete
  5. Goodluck.. jemput join ya :) http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html <33

    ReplyDelete
  6. hai..datang dari ga yg sama..good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete
  7. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-happy-birthday-aireen-by.html

    ReplyDelete